Een wervingsbureau met veel kennis van levensmiddelentechnologie - Knpnt

Een wervingsbureau met veel kennis van levensmiddelentechnologie

Contact met KNPNTEen wervingsbureau met veel kennis van levensmiddelentechnologie

Als wervingsbureau in Arnhem matchen wij verschillende opdrachtgevers uit de levensmiddelentechnologie met geschikte kandidaten. Dit kan in de omgeving van Arnhem zijn, maar ook in de rest van Nederland en internationaal. Wij gaan graag aan de slag voor bedrijven in de levensmiddelentechnologie, maar professionals die de volgende stap willen zetten in hun carrière kunnen ook bij ons wervingsbureau terecht.

Vragen? Bel ons +31268001218

Een wervingsbureau voor bedrijven en professionals in de levensmiddelentechnologie

Ben je voor jouw organisatie op zoek naar extra mankracht voor het verbeteren van jouw voedingsproducten? Of ben je op zoek naar een professional die veel kennis heeft over bepaalde productiemethoden? Als wervingsbureau met ruim 20 jaar ervaring gaan wij op zoek naar de perfecte kandidaat die jouw bedrijf in de levensmiddelentechnologie kan versterken. Als recruiter in de foodbranche hebben we veel ervaring met het matchen van opdrachtgevers met de juiste kandidaten. Wanneer je als professional van baan wilt veranderen of aan het begin van je carrière staat, heb je bij ons de mogelijkheid om te solliciteren voor verschillende vacatures.

Maak een afspraak met een van onze experts

Bij ons werving-en-selectiebureau gaan we graag voor jou aan de slag. Hierbij maakt het niet uit of je een baan zoek of juist een nieuwe medewerkers nodig hebt. Kom in contact met onze consultants bij KNPNT en geef jou wensen door. Bel naar 0481 35 00 00 of stuur een e-mail naar info@knpnt.com en maak een afspraak.