Een wervingsbureau met veel kennis van de duurzame voedingsmiddelenindustrie - Knpnt

Een wervingsbureau met veel kennis van de duurzame voedingsmiddelenindustrie

Contact met KNPNTEen wervingsbureau met veel kennis van de duurzame voedingsmiddelenindustrie

Als Boutique Headhunter matchen wij verschillende opdrachtgevers uit de duurzame levensmiddelenindustrie met geschikte kandidaten. Dit kan in de omgeving van Arnhem zijn, maar ook in de rest van Nederland en internationaal. Wij gaan graag aan de slag voor bedrijven in de levensmiddelen- of duurzame industrieën, maar professionals die de volgende stap willen zetten in hun carrière kunnen ook bij ons wervingsbureau terecht.

Mogelijkheden bespreken? Bel ons +31268001218

Een wervingsbureau voor bedrijven en professionals in de duurzame  levensmiddelenindustrie

Onze opdrachtgevers zijn bedrijven die in de duurzame- of “food” industrie actief zijn. Dat zijn producenten in Plant-based / vegetarische voedingsmiddelen, maar ook bedrijven die bewust werken aan de verduurzaming van de industrie in handel, groot-handel, logistiek en supply chain of bijvoorbeeld machinebouw.

Wij hebben als recruiter in de foodbranche al meer dan 25 jaar ervaring in de food- en aanverwante industrieën en hebben tientallen key-kandidaten geplaatst in management en executive posities in commercie (sales en marketing), operations, supply chain, product-ontwikkeling en finance.

Maak een afspraak met een van onze experts

Bij ons werving-en-selectiebureau gaan we graag voor jou aan de slag. Hierbij maakt het niet uit of je een baan zoek of juist een nieuwe key-medewerkers nodig hebt. Kom in contact met onze consultants bij KNPNT en geef jou wensen door. Bel naar 026 26 8001218 of stuur een e-mail naar info@knpnt.com en maak een afspraak.