Interessant.

Werving & selectie

KNPNT, Arnhem, is een wervingsbureau met ruim 20 jaar ervaring dat zich richt op het effectief werven van professionals voor de duurzame voedingsmiddelenindustrie. Heb jij behoefte aan een professional die jouw team of organisatie voor een langere periode komt versterken? Als professioneel selectiebureau helpen we jou met de invulling van vaste functies in de voedingsmiddelenindustrie. Dit doen we door actief mee te denken over de inhoud van de rol én de persoonlijkheid die past binnen jouw organisatie. Als selectiebureau bieden we gespecialiseerde kennis van de duurzame voedingsmiddelenindustrie, waardoor we gegarandeerd de juiste match vinden.

Een wervingsbureau met een ruim netwerk in de voedingsmiddelenindustrie

De consultants van wervingsbureau KNPNT helpen je met de werving en selectie van Food & Agro (voedingsmiddelenindustrie) professionals. Dit is mogelijk op medior-, senior- en managementniveau. Wanneer je bijvoorbeeld op zoek bent naar een specialist op het gebied van Supply Chain, zorgen onze consultants voor een professional. Kwaliteit en een goede match staan bij ons voorop. Je bent te allen tijde verzekerd van een werknemer die uitstekend past binnen de cultuur van jouw organisatie. We zijn als selectiebureau gespecialiseerd in de verschillende sectoren in de voedingsmiddelenindustrie:

  • Food
  • Industrie
  • Agro
  • Supply Chain consultancy

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden

Ben je voor jouw bedrijf in de voedingsmiddelenindustrie op zoek naar geschikte kandidaten om jouw team mee te versterken en wil je hiervoor gebruikmaken van een ervaren selectiebureau? Neem contact op met één van onze consultants om de mogelijkheden te bespreken. Zij luisteren naar jouw wensen en gaan graag op zoek naar een geschikte match. Maak een afspraak bij ons wervingsbureau voor de voedingsmiddelenindustrie door te bellen naar 0268001218of stuur een e-mail naar info@knpnt.com.