Interessant.

Uitzendbureau gemeente Lingewaard: Bemmel Gendt Huissen Doornenburg ea

Knooppunt is actief in de gemeente Lingewaard als uitzendbureau Bemmel, uitzendbureau Gendt, uitzendbureau Huissen, uitzendbureau Doornenburg, uitzendbureau Angeren, flex en werving & selectie en voert haar werk vooral voor de wat grotere MKB (midden- en kleinbedrijf) ondernemers en familiebedrijven in de regio uit. Klanten vinden wij vooral in provincie Gelderland. Gebieden die wij bedienen zijn onder meer knooppunt (KAN) Arnhem / Nijmegen, Lingewaard en Overbetuwe. De plaatsen in deze regio’s zijn onder meer:¬†Arnhem, Nijmegen, Elst, Bemmel, Gendt, Hulhuizen, Huissen, Haalderen, Angeren, Tiel, Driel, Zevenaar, Wijchen, Groesbeek, Beuningen, Oss, Druten, Dodewaard, Ewijk, Duiven, Herveld, Wageningen, Velp, Westervoort, Ede, en overige. Uitzendbureau Lingewaard, uitzendbureau Gendt, uitzendbureau Huissen,

Knooppunt heeft uiteenlopende vacatures in diverse branches uitstaan. Wij zijn in staat om door goede connecties met de werkgever de juiste persoon / kandidaat / werknemer bij het juiste bedrijf te plaatsen middels hoogwaardige bemiddeling die zich reeds heeft bewezen. Wij zijn de kruiwagen (een verlengstuk) van veel werkgevers en ondernemers. Wij beperken ons niet tot het snel leveren van makkelijke kandidaten. Wij leveren kwaliteit zoals die onder meer door vakken als human resource managemen, strategic human resource management aan ons geleerd zijn. Moeilijke vacatures zetten klanten vaak bij ons exclusief uit omdat ze weten dat wij met de klant meedenken. Diverse intercendenten fungeren hier als recruiters, researchers en consulenten om te bemiddelen tussen kandidaat en werkgever.

Voor werk, vacatures, flex, uitzendkrachten, uitzendwerk, oproepkrachten, goedkope arbeid, hoge kwaliteit arbeid, connecties, koude- en warme acquisitie en job boards bent u bij ons aan het goede adres.

Wij maken gebruik van onder meer monsterboard, intermediair, linkedin, xing en easyflex om aan de nodige human resources voor klanten te komen. Onze personeelsbemiddeling is bij uitstek vooruitstrevend en warm te noemen.

<a href=”http://www.uitzendbureau-info.nl” title=”Uitzendbureau”>www.uitzendbureau-info.nl</a>