Interessant.

Supply chain consultancy

De productieketen wordt steeds meer “data-driven”, niet alleen om zo efficiënt mogelijk te kunnen werken maar ook om een zo goed mogelijke aansluiting te hebben op de “sourcing” en de afnemer (Supermarkt, Industrie, OOH). Vaak is dit geen keus meer, maar een voorwaarde om als bedrijf aangesloten te blijven in een meer en meer digitaliserende wereld. Van de planning tot de integratie van data, de S&OP, SQL- en data- analisten. KNPNT heeft een actief netwerk in professionals voor het invullen van projecten maar ook voor vast.

Ben je op zoek naar een specialist op het gebied van Supply Chain? De professionals van KNPNT staan voor je klaar. We hebben een groot netwerk van supply chain specialisten, inzetbaar voor jouw organisatie. Zowel op consultancy- als op detacheringsbasis.

KNPNT Power BI voor uw Supply Chain

Meer focus en efficiency door inzichtelijk maken van de essentiële data uit verschillende relevante Supply Chain systemen.

Wij maken dashboards en rapportages met Power BI die zijn toegespitst op uw strategie. Deel uw gegevens en inzichten met collega’s met heldere, visuele rapportages.

De processen in de Supply Chain worden meer en meer bepaald door de afstemming van interne en externe data. Door de hoeveelheid van data en het gebruik van verschillende data sources maakt dat u het overzicht mist van de essentiële data voor uw strategische en operationele focus.

Sales & Operations planning, Demand planning, productie-planning, voorraad-planning, resources-planning. Uiteindelijk allemaal elementen van het optimaal afstemmen van de stappen in uw supply-chain met als doel:

  • Het verkorten van de doorlooptijd,
  • het verminderen van tussenvoorraden,
  • het verhogen van de leveringsbetrouwbaarheid,
  • betere afstemming op de verkoopdata van de eindklant.

Maar de verhoogde efficiency van de onderdelen helpt u nog niet direct aan een efficiënte keten of ondersteunt uw business focus.

Door het combineren van expertise op het gebied van het verwerken van- en inzichtelijk maken van data en Industrie kennis, en het aan elkaar knopen van alleen die business relevante data uit de verschillende systemen kunt u een dasboard genereren dat uw inzicht geeft in de gehele keten gerelateerd aan uw strategische focus.

Kom tot de KNPNT Power BI in de volgende heldere stappen:

  1. MT workshop strategische focus
  2. Collectie strategische data
  3. Dashboard creatie
  4. Review & adaptatie
  5. Operations & Training