Een recruiter voor Food & Agro - Knpnt

Een recruiter voor Food & Agro

Contact met KNPNTEen recruiter voor Food & Agro

Bij KNPNT zijn wij als werving- en selectiebureau, ook wel headhunter genoemd, gespecialiseerd in het effectief werven van professionals voor de foodbranche met disciplines als Food & Agro. Ons kantoor is gevestigd in Arnhem, maar we werken voor diverse opdrachtgevers door heel Nederland en internationaal. Bij ons krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen en je ambities na te streven bij een werkgever die uitstekend bij je past. Als jouw ambities in de foodbranche ligt, gaan wij als headhunter voor jou op zoek naar een uitdagende functie waar je al jouw kwaliteiten in kwijt kunt.

Vragen? Bel ons +31 26 8001218

Wij zijn een recruiter voor opdrachtgevers op het gebied van Food & Agro

Als recruiter (headhunter) zijn we altijd op zoek naar (jonge) professionals die graag carrière willen maken in de foodbranche, bijvoorbeeld bij een bedrijf in de Food & Agro sector. Natuurlijk wordt er gekeken naar jouw kwaliteiten, maar ook je persoonlijkheid en motivatie voor Food & Agro zijn belangrijke onderdelen waar wij als recruiter op letten. Je hebt bij ons de keuze uit verschillende vacatures bij opdrachtgevers door heel Nederland. Ligt jouw ambitie in de levensmiddelentechnologie en ben je op zoek naar een leidinggevende functie bij een organisatie die perfect bij jou past? Bij ons werving-en-selectiebureau is het allemaal mogelijk.

Maak een afspraak met een headhunter

Heb je online een vacature in de voedingsmiddelenindustrie gevonden waarvan je denkt dat die perfect past bij jouw kwaliteiten en ambities? Of wil je graag aan de slag in de foodbranche en wil je de hulp van een headhunter? Neem dan contact met ons op en maak een afspraak. Je komt met ons in contact door te bellen naar +31 26 8001218 of door het sturen van een e-mail naar info@knpnt.com. Wij zoeken graag een bedrijf waar jou opgebouwde competenties en ervaring het best tot uiting komen.