KNPNT ambassadeur van Droste

Authentieke oud Hollandse producten: ze worden steeds zeldzamer. De chocolade van het merk Droste is hier een prachtig voorbeeld van. Droste is één van de meest aansprekende en oudste (1863!) merken uit de Nederlandse geschiedenis. En nog steeds een zeer bekend merk dat voor kwaliteit staat. Eerlijke ‘vintage’ chocolade, om maar eens een trendy woord te gebruiken. Bij KNPNT vinden we het belangrijk om dit soort merken te koesteren. Daarom zijn wij sinds kort de trotse ambassadeur van Droste, de smaak van echte chocolade sinds 1863! En echte chocolade Knackt!

Droste Chocolade, Hollandse kwaliteit door authentieke bereidingswijze

Droste chocolade wordt nog steeds op ambachtelijke wijze volgens het oude Hollandse Droste recept bereid. En dat betekent dat Droste tijdens de bereiding, in de enig overgebleven grote chocolade fabriek van Nederland, de cacao meer in haar originele staat laat (minder bewerkt). Zo wordt Droste chocolade op een lagere temperaturen geconcheert dan bij de meeste andere chocoladefabrikanten. Hierdoor wordt er veel meer van de originele smaakelementen van cacao behouden en vervliegen deze niet tijdens het bereidingsproces.

Droste’s iconische beeldmerken

De merkbeelden van Droste zijn bekend over de hele wereld. Het Droste mannetje, het iconische Droste cacaopoeder blik met de verpleegster en het ‘Droste-Effect’ zijn kenmerkend voor het authentieke Hollandse merk. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de Droste chocolade pastilles. Het chocolaatje met de kenmerkende vorm uit de tijd dat het in Nederland chic was om zoveel mogelijk Frans te spreken en voor velen mooie herinneringen aan vroeger oproepen.

Frisse wind met ‘behoud van’

Het huidige Droste team in Nederland is door de veranderde omstandigheden binnen het bedrijf weer volop in beweging. Droste timmert hard aan de weg en zal de komende jaren van zich laten horen. Zowel voor als achter de schermen.

KNPNT als ambassadeur

Bij KNPNT vinden we het prachtig om deze comeback vanaf de zijlijn mee te maken. We zijn geïnspireerd door het enthousiasme en de kundigheid van de mensen bij Droste en helpen hen dan ook graag met de droom om van Droste weer een groot merk te maken. Want zeg nu zelf: er gaat toch niks boven zo’n oer-Hollands chocolaatje bij de koffie?