Knooppunt gaat samenwerking aan met LUMINA Spark

Knooppunt is een samenwerking aangegaan met Lumina Spark voor de licentie van hun inzichtelijke en innovatieve persoonlijkheid- en competentie analyses. Wij zetten deze verbluffend accurate (on-line) vragenlijsten in voor competentie analyses van kandidaten om meer inzage te geven of een kandidaat de relevante competenties heeft voor een bepaalde functie. Maar de vragenlijst van Lumina geeft ook nog eens zicht op dezelfde eigenschappen, maar dan in een privé situatie en onder stress/druk. Handig om te weten dat een gedreven persoon onder druk erg drammerig kan worden.

De LUMINA analyse kan ook inzicht geven in de samenstelling van teams, maar ook welke competenties bij welke job horen. Dat is met name belangrijk in veranderende omstandigheden of –markten.

LUMINA is weer een volgende stap voor de consultants van Knooppunt om meer inzicht te bieden in welke kandidaat het beste past op welke functie, maar ook past in de cultuur van het bedrijf.  Daarmee proberen we nog meer inhoud te geven aan onze dienstverlening. En dat is ook hard nodig een zo snel veranderende markt als deze.