Bel ons: 0481 35 00 00

Choose language:  EN  NL

Ingevulde vacatures:


Productiemanager

Productiemanager

Holten

Exportmanager

Exportmanager

Nijmegen

Accountmanager CEE

Accountmanager CEE

Lichtenvoorde

Product Development

Product Development

Nijmegen

Categorie Manager

Categorie Manager

Utrecht

Service Order Coördinator

Service Order Coördinator

Nijmegen

Innovator

Innovator

Herveld

Brand Manager

Brand Manager

Holten

New Product Developer

New Product Developer

Holten

Production Manager Packaging

Production Manager Packaging

Holten

Process Engineer

Process Engineer

Holten

Wij zijn job-ambassadeur, neem contact op.

Wij zijn job-ambassadeur, neem contact op.

Hattem

Quality Manager

Quality Manager

Barneveld

Formulator

Formulator

Rotterdam

Like onze Facebookpagina

Onze klanten.

Flex en Werving & Selectie.

Onze focus:

De juiste persoon voor de juiste functie vinden is niet eenvoudig. Vooral in een specifieke branche zoals die van Food & Agro. KNPNT helpt je hierbij. We zijn gespecialiseerd in Food & Agro, Supply Chain en Industrie en verbinden de juiste professional met de juiste organisatie.

Onze focus ligt voornamelijk op onze nieuwste tak: KNPNT Supply Chain Consultancy & Detachering. We zijn hiermee de verbindende schakel tussen organisaties en Supply Chain professionals.

 

 

ik ben werkgever.

KNPNT helpt je graag met werving & selectie, detachering en Supply Chain consultancy. Onze consultants kennen de markt als geen ander. We zijn goed thuis in de Food & Agro industrie en zijn hierin jouw sparringpartner. We houden hierbij van korte lijntjes, heldere communicatie en laagdrempelig contact.

De juiste ervaring vinden we belangrijk, maar we kijken naar meer dan dat. De persoonlijkheid en de ambities van de kandidaat zijn minstens zo belangrijk voor het maken van de juiste match. Hierbij gaan we altijd voor een duurzame oplossing, die past binnen jouw organisatie.

Kennis maken?ik zoek werk.

Wil jij aan de slag binnen de Food & Agro branche? Dan ben je bij KNPNT aan het juiste adres. Via ons kun je aan de slag bij verschillende opdrachtgevers binnen het Food & Agro domein. Zowel op detacheringsbasis als in een vaste of tijdelijke functie. We zijn gespecialiseerd in Food & Agro, Supply Chain en Industrie en zijn de verbindende schakel tussen jou en onze opdrachtgevers.

over knpnt.

Missie

De traditionele voedingsindustrie ontwikkelt zich naar een meer plantaardig en duurzaam productaanbod dat inspeelt op een internationaal veranderende consumentenvraag.

Er is een verschuiving in de ontwikkeling van nieuwe producten en de productie van nieuwe en duurzame voedingsmiddelen die meer op plantaardig basis zijn.

Tegelijkertijd zijn nieuwe productieprocessen gericht op een efficiënter gebruik van middelen en een betere doorstroming in de productieketen van sourcing tot distributie. Dientengevolge ontwikkelen zich Supply Chain-processen met een meer vloeiende data-integratie in de keten, terwijl de hoogste kwaliteitsnormen moeten worden gehandhaafd.

De Nederlandse voedingsindustrie is van oudsher een wereldwijd opererend knooppunt in voedselproductie, export en handel met een gerenommeerd voedings-gerelateerd educatief netwerk en loopt ook voorop in duurzame voedselproductie en wereldwijde distributie. Om deze markten te betreden en te ontwikkelen met nieuwe aanbiedingen, is het essentieel om de beste Sales & Marketing-professionals te hebben, ook om vaart te houden in een snelle internationale ontwikkeling.

 

Visie

KNPNT biedt gespecialiseerde kennis van de duurzame voedingsindustrie op het gebied van; voedseltechnologie, Supply Chain, bedrijfs- en kwaliteitsmanagement, gerelateerd aan  beschikbare professionals of tijdige consultancy in hun relevante markten en beroepsgebied om haar klanten te helpen hun strategie effectiever te kunnen uitvoeren.

Werken bij
Knpnt

Onze consultants kennen de ins en outs van de bedrijven waar we voor werken en helpen je met het uitstippelen van jouw carrièrepad. Door onze kennis van de branche zijn we een goede sparringpartner. Zowel op inhoudelijk als op carrierevlak. We denken met je mee, bekijken samen de mogelijkheden en helpen je met het maken van keuzes. Hierbij kijken we naar jou als persoon: wat zijn jouw kwaliteiten, ambities en drijfveren en welke opdrachten passen daarbij? Of je je nu wilt specialiseren of juist brede ervaring op wilt doen: wij helpen je op weg.

Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling
Naast de ervaring en kennis die je opdoet tijdens jouw opdrachten, krijg je bij ons alle ruimte, middelen én begeleiding om richting te geven aan je carrière en persoonlijke ontwikkeling. Dit uit zich niet alleen in een goed salaris en ontwikkelmogelijkheden, maar ook in nieuwe contacten met andere professionals in het vakgebied. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden bij KNPNT? Neem eens contact op met één van onze consultants!

MVO

KNPNT onderschrijft dat er een revolutie plaatsvind op het gebied van food consumptie naar meer "plant-based". Dat is een goede ontwikkeling voor het Millieu en dierenwelzijn. Ook geeft het mogelijkheden om eerlijkere prijzen te bedingen voor de gehele keten.

nieuws.

BEKIJK AL HET NIEUWS
 

contact.

Contactgegevens:

KNPNT

  • Adres: Velperplein 23-25, 6811AH Arnhem
  • Tel: 0481 35 00 00
  • Email: info@knpnt.com

Openingstijden

  • Maandag t/m vrijdag
  • 08:30 uur - 17:00 uur

Contact met KNPNT