Een headhunter voor de voedingsmiddelenindustrie - Knpnt

Een headhunter voor de voedingsmiddelenindustrie

Contact met KNPNTEen headhunter voor de voedingsmiddelenindustrie

Als headhunter voor de voedingsmiddelenindustrie zijn we altijd op zoek naar professionals die de volgende stap willen maken in hun carrière. Als je aan de slag wilt in de foodbranche staan de specialisten van KNPNT in Arnhem, voor je klaar.

Een ervaren headhunter gespecialiseerd in de voedingsmiddelenindustrie

Als headhunter zoeken we altijd een goede match tussen professionals en onze opdrachtgevers in de voedingsmiddelenindustrie. Wij hebben diverse vacatures voor functies bij verschillende opdrachtgevers door heel Nederland. Wat zijn jouw drijfveren en wat is de volgende stap die je wilt zetten in jouw carrière? Onze consultants helpen je graag bij het vinden van de perfecte match. Ook als je graag een professionele headhunter inschakelt voor het vinden van een geschikte kandidaat voor jouw organisatie in de voedingsmiddelenindustrie, schakel je ons wervingsbureau in.

Maak een afspraak met onze consultants

Wanneer je graag wilt werken in de levensmiddelentechnologie, maak je gebruik van onze expertise. Bij ons ontvang je persoonlijke begeleiding en heb je genoeg ruimte voor je persoonlijke ontwikkeling. Start met het uitstippelen van jouw carrière door contact met ons op te nemen. Bel naar 026-8001218 of stuur een e-mail naar info@knpnt.com en maak een afspraak. Ook bij vragen of voor meer informatie neem je contact met ons op.